Website/shop ontwikkeling van A tot Z

Welkom bij Websitebooster. Dé partij die jouw professionele website of webshop ontwikkelt, bouwt en onderhoudt. Wij bouwen niet alleen, maar nemen de tijd om je te adviseren over de juiste techniek om jouw ambitie waar te maken. En verzorgen vervolgens het gehele proces van A tot Z, zodat jij je kan focussen op waar jij goed in bent. Jij krijgt hoge kwaliteit voor een zeer voordelig tarief.

Zie ons als de ideale schoonzoon, we komen alleen niet naar het familiediner. ?

home1
  • Websitebooster belooft jou:
  • Hoge kwaliteit tegen een voordelig tarief
  • Geen irritante stopwatch bij telefonisch overleg over jouw website met dure rekeningen tot gevolg
  • Duidelijke en transparante communicatie
  • Betrokkenheid tot het eind: pas wanneer jij tevreden bent, zijn wij het ook
  • Champagne bij oplevering
home 2
home 3
home1
Websitebooster is gespecialiseerd in:
  1. Magento 2
  2. WooCommerce (WordPress)
  3. Shopify
  4. Drupal Commerce

Waarom Websitebooster

Websitebooster is no-nonsense; de mooie praatjes bewaren we wel voor de kroeg. Bij ons krijg je gewoon waar je recht op hebt; een professionele website voor een eerlijke prijs.

Websitebooster heeft oog voor detail; goede service en een scherpe prijs gaat bij ons niet ten koste van kwaliteit. Onze ervaren webexperts gaan dagelijks voor het beste resultaat en leveren een website die voor jouw branche, doelgroep en product het beste werkt.

Websitebooster voert mega scherpe prijzen ; je weet van tevoren wat je betaalt en wat je daarvoor krijgt. Je betaalt alleen voor dat wat je nodig hebt. En wil je nog even overleggen? Dan gaat er geen stopwatch aan, dus nooit onvoorziene of extra hoge kosten.

App

App

Wat kunnen wij, als team van Websitebooster voor jou betekenen?

Wij kunnen jou adviseren, inspireren en jouw website of webshop voor jou creëren. Denk aan een re-design, een upgrade (zoals van Magento 1 naar Magento 2) of een gehele nieuwe shop of site. Ook voor SEO verbeteringen en advies kun je bij ons terecht, want dat is zeker een enorm belangrijk aspect voor een goedlopende website of webshop. En dat zonder gedoe of hoge kosten.

Webdevelopers, adviseurs, marketing fanaten, SEO goeroes. Iedereen werkt als 1 hecht team met elkaar om jouw website of webshop te bouwen of te optimaliseren.

Samen vrijblijvend sparren over de mogelijkheden voor jouw website of webshop?

Ja, lijkt mij leuk!

Blogs

In onze blogs vind je informatie over de ontwikkelingen binnen de (technieken van) web development, marketing, leuke feitjes, informatie over de verschillende platformen en nog veel meer.
Lekker luchtig, soms met een knipoog, maar vooral zeer informatief en gewoon leuk om te lezen onder het genot van een bakje koffie of thee. ?

De internetgebruiker anno 2020 en wat handige feitjes op een rijtje

De eerste blog is een feit!
“Waar ga je het dan over hebben?” We beginnen gewoon met een stukje random internetfeitjes en wat is anno 2020 nou belangrijk bij een goedlopende website of webshop. Waar let Google op? Hoe zit het met de internetgebruiker, wie is dat tegenwoordig?
Lees verder

Van Magento 1 naar Magento 2, wat houdt dit nou voor jou in?
 

“Het einde van Magento 1 is nabij!”
Zo, die klinkt lekker dramatisch he? “Gaat het nu dan eindelijk echt gebeuren? Dit roepen ze toch al een tijdje?” Het zal wel weer bangmakerij zijn hoor ik je al denken. Ik zal je er wat meer over vertellen.
Lees verder