loader

Ons Team

App

Antoni Kommer

Directeur- Sales

“Met Antoni aan het roer weten wij zeker dat wij de juiste kapitein op het schip hebben staan. Een geboren salesman en ondernemer in hart en nieren. In 2016 nam Antoni de webshop tablettotaal.nl over, met op dat moment een jaaromzet van zo’n 18.000 euro. Nou hoeven we jou niet te vertellen dat je hier geen hypotheek van kunt betalen, laat staan kinderen van kunt onderhouden. Genoeg noodzaak dus om hier een succes van te maken. Na een reeks SEO-, SEA- en Adwords optimalisatie slagen, een complete restyle, nieuwe producten, nieuwe buttons en een bredere positionering is tablettotaal.nl inmiddels een groot succes. Binnen 1 jaar vervijftigvoudigde (!) de omzet. Maar dat het niet alleen om omzet gaat, maar ook om kwaliteit, blijkt uit de award voor Winkelier van het jaar, van Flevoland, in 2019 .”
Met een eigen website blijf je nog steeds altijd bezig met aanpassen, verbeteren en vernieuwen. Je kunt ook geen kind op de wereld zetten en verwachten dat je dan klaar bent. Ook een website of webshop heeft de juiste verzorging en aandacht nodig om zich te blijven ontwikkelen en groeien.

Met zoveel kennis en ervaring op zak wil Antoni graag andere ondernemers helpen. Ondernemers die moedeloos worden van ICT-partijen met moeilijke taal, loze beloftes, foute intensieve projecten en hoge kosten. Want het hoeft namelijk echt niet zo ingewikkeld en duur te zijn.

Met een team gecertificeerde webdevelopers, marketing professionals en een fijne klantenservice staan zij voor jou klaar om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen.

Antoni:
“Als eigenaar van de webshop tablettotaal heb ik de pijn van hoge facturen omtrent development meermaals meegemaakt. De vervelende stopwatch die aangaat bij telefonisch overleg, met een uurtarief van € 95,-, gek werd ik ervan. Met name als het ging om overleg over zaken die de ICT partij zelf niet goed had gedaan, dan kostte het mij dus extra tijd én geld. De omgekeerde wereld! Of ‘onvoorziene’ updates’ die meer dan 8 uur in beslag namen, hoezo onvoorzien? En waarom zo duur?! Dat moet toch anders kunnen…

Na uitvoerig onderzoek te hebben gedaan kwam ik uit bij mijn huidige development team in India. Natuurlijk had ook ik de nodige vooroordelen: Goedkoop is duurkoop, zijn het wel professionals, leuke communicatie barrière, tijdsverschil. Dat soort zaken. Little did I know. Ze hebben mij inmiddels meermaals het tegendeel bewezen.

Het is niet voor niets dat veel Enterprise bedrijven het al langer op deze manier doen.

Door alle ervaring die ik inmiddels had opgedaan, alle uren, dagen, maanden zelfs jaren die ik bezig ben geweest met de webshop van tablettotaal wist ik: dit ga ik anders doen. Dit zijn problemen waar niet alleen ik, maar veel meer ondernemers tegenaan lopen. Dat heeft mij doen besluiten samen met mijn partner Freya Websitebooster op te richten. Wij gaan de ingewikkelde, technische en dure development processen niet alleen goedkoper aanbieden, maar ook toegankelijk en begrijpelijk maken, zonder in te leveren op kwaliteit.

Dat is mijn missie en daar mag je mij op afrekenen.”

Freya van der Made

E-commerce Consultant

Freya staat bekend om haar duizendpoot-karakter. Ze heeft ruim 7 jaar ervaring op het gebied van Service en Communicatie. Van kennistrainingen geven, tot het coachen van groepen of 1 -op -1, van Hoofd Receptie tot HR en recruitment. En weet je waar zij die duizendpootjes nou ook heel goed voor gebruikt? Voor 4 kinderen die zij samen met haar (business) partner heeft. Want laten we eerlijk zijn, voor 4 kinderen heb je toch vaak meer dan 2 handen nodig! Juist door haar kalmte en rust lijkt Freya het moederschap fluitend te doen. Maar ondanks de drukte die een groot gezin met zich meebrengt, werkt Freya dagelijks met enorm veel plezier bij Websitebooster. Juist de combinatie tussen het gezin en zichzelf blijven ontwikkelen is voor Freya als de Gin met Tonic, of de Belgische mayonaise bij de friet, of de nouja, you get the point. ?

Freya :
“Ik heb veel gedaan, maar altijd met 1 duidelijke leidraad: service. Met de juiste service kun je het maken of kraken. Is jouw service niet in orde, dan weet binnen de kortste keren het hele internet dit. Daarom ben ik er enorm op gebrand de service bij Websitebooster een nieuwe dimensie te geven. Wij gaan het doen zoals we zelf ook geholpen zouden willen worden, zo simpel is het. Dus geen kosten voor telefonisch overleg met onze klanten. Geen extra factuur als wij een fout maken. Geen ‘onvoorziene’ updates. Maar vooral: wij nemen de tijd, wij denken met je mee, wij leveren succes. En dat allemaal op een persoonlijke manier, alsof je bij ons in de huiskamer zit. Soms met de benen op tafel. Want alleen dan kun je tot grote hoogtes stijgen.

Sinds ik web development heb ontdekt, kan ik gerust zeggen dat ik een nieuwe liefde heb gevonden. Als vrouw in een behoorlijke mannenwereld wil ik ervoor zorgen dat development begrijpelijker en toegankelijk wordt voor iedereen. Het hoeft echt niet zo ingewikkeld te zijn. Juist het samenkomen van meerdere werelden vind ik zo mooi. Klantenservice, development, marketing; het komt allemaal samen bij het bouwen van een website of een webshop. Ik sta graag voor je klaar.” ?

App
App

Ravi Ranjan

Head of Technology

Wij zijn samen met Ravi gestart voor de doorontwikkeling van tablettotaal. Door zijn kennis en kunde, zijn enthousiasme en betrokkenheid heeft hij ons laten inzien dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt. Of je nu naast elkaar zit, een stad bij elkaar vandaan, of een land, we spreken allemaal dezelfde taal. De taal van mens, van kennis en respect.

De samenwerking was geboren. Dit zou samen met zijn andere collega’s een samenwerking worden, dat doorgetrokken zou worden en zou leiden naar nog veel meer.

Ravi is als Developer verantwoordelijk voor het maken van websites en webshops. Hij werkt nauw samen met alle andere developers, marketeers, webdesigners en andere specialisten. Met de juiste papieren op zak en zijn ervaring bij grote partijen als Amazon, World Health Organization in India en Washington State University, kent Ravi de klappen van zweep. Hij gebruikt al die ervaring om te leveren waar Websitebooster voor staat, kwaliteit, eerlijkheid en partnerschap.