FAQ’s

Veel Gestelde Vragen

Aan de rechterkant staan enkele van de veelgestelde vragen en antwoorden. Neem voor gratis advies en meer details contact met ons op door op de onderstaande knop te klikken.

Contact
1. Welke diensten biedt websitebooster?
  • Website development.
  • E-commerce webshop development.
  • Ontwerpen en.
  • Digitale marketingdiensten.
2. Waarom zijn jullie services beter dan die van andere bedrijven?

Bij Websitebooster staan ​​we achter ons werk en onze resultaten. We hebben experts voor development, ontwerp en seo-services. Ons team bestaat enkel uit senior webdevelopers met jarenlange ervaring.

3. Wat is jullie aanpak?

We hebben onze eigen manier om aan een project te werken, bezoek Onze aanpak voor details.

4. Hoeveel tijd is Websitebooster kwijt aan het maken van onze website / webshop?

Dat is volledig afhankelijk van het project. Het kan van 1 week tot wel 6 maanden duren. We proberen altijd een juiste schatting te geven en ons te houden aan deze tijdlijn.

5. Wat mag ik verwachten m.b.t. de facturering?

Wij werken uitsluitend op basis van factuur.

6. Hoe lang duurt het om mijn e-commerce website te ontwikkelen?

Een typisch project kan 4 weken tot 6 maanden duren. Over het algemeen hangt dit af van een aantal criteria, waaronder de omvang en reikwijdte van het project, of er al dan niet aangepaste grafische ontwerpen en integratiespecificaties zullen zijn.

We stellen de volgende vragen voordat we jou de geschatte tijdlijn geven.

  • i) Heb je al jouw productafbeeldingen en inhoud gereed, inclusief prijzen en beschrijving?
  • ii) Heb je accounts aangemaakt voor verzendintegratie, betalingsverwerking en andere integraties van derden die je van plan bent te gebruiken?
  • iii) Ken je de administratie van Magento / woo-commerce / shopify en hoe jij jouw producten, klanten en bestellingen kunt beheren?
  • iv) Heb jij een referentiewebsite of thema-opties voor de e-commerce website?
  • v) Heb jij jouw website-hostingaccount al ingesteld?

7. Ik heb een oude e-commerce website, moet ik die updaten en kan Websitebooster mij daarbij helpen?

We raden altijd de nieuwste versie van de website aan. We geloven in de “nieuwe is altijd beter” -theorie. We zullen je onze suggestie over de website sturen. Nadat jij ons een go geeft gaan wij beginnen met de upgrade. Indien van toepassing kunnen wij jou aanraden om voor een beter alternatief te gaan.

Het regelmatig updaten van jouw website komt de SEO (zoekmachineoptimalisatie) ten goede en de ervaring die jouw klanten en prospects zullen hebben bij het bezoeken van de website. De meest populaire zoekmachine die tegenwoordig wordt gebruikt, Google, stelt meestal de regels vast over hoe websites moeten worden ontworpen, ontwikkeld en onderhouden om de hoogste zoekresultaten te behalen. De meest recente algoritmen van Google promoten actief die websites die gebruikers relevante, nuttige inhoud bieden die regelmatig wordt bijgewerkt en aangevuld. We raden vaak aan om een ​​blog op jouw website op te nemen, die wekelijks of tweewekelijks moet worden bijgewerkt met een nieuwe blogpost, omdat dit uw organische zoekrangschikking aanzienlijk zal verhogen.

8. Waarom is een webdesign van topkwaliteit zo belangrijk?

Design gaat vooral over gebruikersinteracties en het uiterlijk van een website, evenals de navigatie en functionaliteit dat een directe weerspiegeling van jouw bedrijf geeft. Om deze reden is een goed gepland en doordacht websiteontwerp absoluut noodzakelijk wanneer jij echt jouw beste beentje voor wilt zetten op het internet en meer klanten wilt aantrekken.

Wij ontwerpen jouw website op een manier die past bij uw algehele merkidentiteit en die jouw specifieke doelgroep aanspreekt. Ons marketingteam en website-ontwerpers zullen nauw met jou samenwerken om ervoor te zorgen dat we een website-ontwerp maken waar jij trots op zult zijn en waar jouw klanten naartoe zullen stromen.

9. Wat is het verschil tussen statisch en dynamisch ontwerp?

Naar een webpagina wordt verwezen als statisch wanneer deze functies bevat voor eenrichtingsinteractie met de gebruikers, zodat de meeste statische websites alleen in html zijn geschreven. De gegevens die op dergelijke pagina’s verschijnen, blijven voor elke gebruiker hetzelfde, d.w.z. het uiterlijk, het gevoel en het ontwerp worden niet gewijzigd volgens de invoer van de gebruiker. De webpagina wordt pas dynamisch genoemd wanneer de functies ervan een wederzijdse communicatie met de gebruikers mogelijk maken. Met andere woorden, dynamische ontwerpen worden uitsluitend gemaakt om interactie mogelijk te maken, volgens de input van de gebruiker.

10. Ik heb al een website, maar ik wil een nieuw ontwerp. Kan Websitebooster mij alsnog helpen?

Absoluut! We hebben standaard websites opnieuw ontworpen naar zeer aansprekende websites die daardoor aantrekkelijker zijn geworden voor de bezoekers. Hierdoor worden meer pagina’s bezocht wat resulteert in een hogere conversie. Stuur ons de url zodat we jouw huidige website kunnen bestuderen, analyseren, jouw doelen kunnen bespreken en de website opnieuw kunnen ontwerpen op basis van jouw verzoeken.

11. Waarom is het belangrijk om een mobielvriendelijke of responsive website te hebben?

Een mobielvriendelijke website vermijdt al deze problemen en zorgt voor een prettige ervaring (UX) voor de mobiele gebruiker. In een onderzoek heeft elke 1 op de 3 gebruikers in Europa nu toegang tot het internet via hun mobiele apparaten, waarbij dagelijks meer mensen deelnemen aan de lokale revolutie op het gebied van mobiel internet. Traditionele websites verkleinen niet naar de kleinere schermgrootte van een mobiel apparaat, waardoor tekst moeilijk leesbaar is, terwijl knoppen en links vaak moeilijk te vinden en te gebruiken zijn. Hierdoor verliezen veel bedrijven conversies en dat is echt zonde!

12. Wat is een online marketingstrategie en moet ik er een hebben?

Tegenwoordig neemt online of digitale marketing de conventionele marketing over. Online marketingactiviteiten zijn bijvoorbeeld: jouw website, social media, online content (zoals een blog) en online adverteren. Wij helpen jou d.m.v. een gratis online marketingconsult om jouw online marketingstrategie te ontwikkelen en te verbeteren. Ons ervaren marketingteam werkt hand in hand met ons websiteontwerp- en ontwikkelingsteam om het rendement te behalen dat jij verdient met jouw online marketinginvestering. M.a.w. wij zorgen ervoor dat jouw Website/Webshop gegarandeerd meer conversies zal binnenhalen.

13. Waarom heb ik SEO nodig voor mijn bedrijf?

Ieder individu wil zijn website op de eerste pagina van Google plaatsen, maar dat is niet eenvoudig. Zoekmachineoptimalisatie is een essentieel onderdeel van de marketing- en verkoopstrategie van een bedrijf. Met de opkomst en snelle groei van het internet en de ondergang van veel traditionele (offline) kanalen om klanten en prospects zoals de Gouden Gids te bereiken, is het hebben van een aanwezigheid op het web steeds belangrijker, zo niet essentieel geworden.

De doelen, projectomvang en budget voor zoekmachineoptimalisatie en het uitbreiden van een website/webshop kunnen aanzienlijk verschillen per onderneming. De behoefte aan en het belang van een geoptimaliseerde website/webshop op het Internet zal echter met de tijd alleen maar toenemen. Aan het einde van de dag, wanneer jouw klanten en potentiële klanten jou niet op het Internet vinden, vinden ze de concurrent wel en zijn ze weg.

14. Hoe zorg ik ervoor dat mijn website wordt weergegeven op de eerste pagina op Google?

Ons ontwerp- en ontwikkelingsteam voor websites is gespecialiseerd in het bouwen van hoogwaardige websites. Door ervoor te zorgen dat jouw website zoekwoorden bevat die interesse wekken; het ontwerp van jouw website is zowel logisch als visueel aantrekkelijk; en door ervoor te zorgen dat jouw website elke keer weer perfect functioneert, leveren wij een online ervaring voor jouw bedrijf die de moeite waard is om naar terug te keren! Hoewel zoekmachine geen betaalde campagne is met begin- en einddatum, is SEO een strategie die tijd kost en een continu proces is. We zullen de meest kostenefficiënte en geschikte oplossing voor jouw bedrijf bespreken tijdens ons telefonisch onderhoud.

15. Wat is SMM of Social Media Marketing?

Social media is een verzameling online platforms en tools die mensen gebruiken om inhoud, profielen, meningen, inzichten, ervaringen, perspectieven en media zelf te delen, waardoor online gesprekken en interacties tussen groepen mensen mogelijk worden gemaakt. Het benaderen van de gebruikers van sociale media over ons product en onze diensten, SMM genaamd. De meest algemeen erkende sociale mediaplatforms zijn Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en YouTube. We hebben advertentiespecificaties van elk van hen.

16. Wat voor soort SEO en onderhoud van sociale media biedt Websitebooster aan en wat zijn de maandelijkse kosten?

We onderzoeken, ontwikkelen en implementeren wekelijks nieuwe SEO-technieken. Wij monitoren de zoekmachines en directories dagelijks. De kosten variëren afhankelijk van het aantal trefwoordzinnen dat we optimaliseren, de kosten van directories voor betaling per inzending, het niveau van advies, het aantal links om de populariteit van links te verbeteren en het niveau van de specificaties van de website of het programmeren daarvan. Dit alles tezamen maakt dat de prijs op maat gemaakt dient te worden.

17. Wat is Google Analytics?

Google Analytics helpt jou bij het analyseren van bezoekersgedrag met betrekking tot jouw website. Analysetools kunnen jou vertellen hoeveel bezoekers jouw website elke dag heeft gehad, welke pagina’s deze bezoekers hebben gecrawld, hoe lang ze op elke pagina waren, enz. Google Analytics is een hulpmiddel van onschatbare waarde om jouw website te helpen bij het aantrekken van browsers. Op deze manier wordt jouw webzite beter gevonden en zal de coversieratio verhogen.

18. Moet ik Google-advertenties weergeven voor mijn website?

Moeten is natuurlijk een groot woord. Niets moet, maar handig dat kan het zeker zijn. Google is groot en de meeste mensen zoeken hun aankopen ook op via Google. Wanneer jij beter vindbaar wilt worden dan zijn Google advertenties zeker de moeite waard. Het is hierbij wel verstandig om dit uit te besteden. Met onze jarenlange ervaring bouwen wij een nieuw Adwords account of beheren wij jouw bestaande Adwords account en gaan wij zorgen voor een aanzienlijke verhoging van het aantal conversies. Tegelijkertijd beheren wij de Ad Spend en zorgen wij ervoor dat je nooit teveel betaalt voor jouw advertenties op Google. M.b.t. Shopping accounts voor E-commerce websites beheren wij die zeker ook. Wij gaan met jouw huidige Shopping account aan de slag (of een nieuw account) en zorgen voor de juiste biedingen. Ook hier zorgen we ervoor dat jouw biedingen nooit te hoog uitkomen. Op die manier besparen wij jou niet alleen tijd, maar ook een hoop onnodige uitgaven. Wil je meer weten over dit onderwerp neem dan contact met ons op via 036-3333200 of via klantenservice@websitebooster.nl.