App

Onze aanpak-Kennismaking:
Leuk, zo’n website met onze diensten, maar als we voor jou aan de slag gaan, willen we je ook goed leren kennen. Bij ons op kantoor of telefonisch, wat voor jou het handigst is.
De warme appeltaart staat klaar (die ideale schoonzoon-trekjes zijn hardnekkig ;-).

  • We bespreken uitgebreid je wensen en ambities.
  • Wie ben je, wat doe je, voor wie doe je dat, waar wil je heen?
  • We denken met je mee, fantaseren over de toekomst: welke rol speelt je website of webshop daarin? We sparren over de web-mogelijkheden in jouw situatie.
  • Ga je voor een geheel nieuwe website of webshop? Of enkel een re-design.
  • Hoe belangrijk is een (gekoppeld) CRM systeem?

Uiteraard is alles altijd SEO geoptimaliseerd en volledig responsive, zodat deze op elk apparaat perfect werkt. Ook de snelheid van jouw website is essentieel waardoor wij hier altijd voor het beste resultaat gaan.

Onze Aanpak-Voorstel:
Naar aanleiding van onze kennismaking maken wij een voorstel, we zetten op een rij wat we voor je kunnen betekenen en wat dat zal kosten. Gewoon duidelijk en geen verborgen kosten. Bij ons weet je waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten. Zo nodig hebben we al een gratis Wireframe voor je laten maken door onze web experts; een voorstel van een website structuur die past bij jouw wensen.

Uiteraard kan je op basis van het voorstel nog aanpassingen laten doorvoeren. Zoals wij bij elke nieuwe ontwikkelfase van jouw website of webshop de voortgang aan je terugkoppelen, zodat jij altijd goed op de hoogte bent en tijdig nieuwe wensen of ideeën kan aandragen.

Ben jij enthousiast en wij ook? Dat is mooi, dan gaan wij verder aan de slag.

Onze Aanpak-Aan de slag:
Nadat we de “bouwtekening” van jouw website hebben gemaakt, is het tijd om deze in te kleuren. Letterlijk; de designer gaat aan de slag. Op basis van jouw huisstijl en met behulp van alle kennis die wij hebben over een goed converterende website. Kleuren, plaatjes, stijlen, lettertype en dynamiek. Maar ook de tekst is een belangrijke factor; niet alleen moet snel duidelijk zijn wat er op jouw website te vinden is, ook de schrijfstijl is van invloed op het gedrag van je website bezoeker. En vergeet vooral SEO-optimalisatie niet; welke woorden je gebruikt is essentieel voor je vindbaarheid op Google.

Onze developers zijn intussen druk met de bouw van jouw webshop. Alles wordt eerst op een testaccount gezet. Met jouw eigen inloggegevens kun je meekijken hoe de vorderingen verlopen. Hoe fijn is het dat je zo nu en dan even mee kan spieken hoe jouw webshop eruit komt te zien? En zie je iets wat je anders zou willen? Geef het gewoon even aan ons door, dan zorgen wij dat dit naar jouw wens aangepast gaat worden. Tijdens elke fase van het ontwikkelen en bouwen van jouw webshop houden wij contact met jou, zodat jij precies weet wat er speelt en wat de status is.

Onze Aanpak-Vullen maar:
We zijn er bijna, maar nog niet helemaal. Want aan een lege webshop of website heb je natuurlijk niets. Jij hebt fantastische producten, of diensten, die jij wilt verkopen of laten zien aan de klanten. Dus vullen maar.

Heb jij al een bestaande webshop met producten of diensten, dan nemen wij deze over en plaatsen deze in de nieuwe shop. Er wordt een kopie gemaakt van de huidige webshop met alle producten en teksten. Deze kunnen wij dan gemakkelijk overnemen. Wil je teksten aangepast hebben, of andere producten toevoegen? Ook dat is allemaal geen probleem.

Onze Aanpak-Oplevering:
Dan is het moment bijna zo ver, jouw website is bijna klaar! Of het nu om een redesign gaat, of een hele nieuwe website, het blijft toch altijd een beetje spannend. Maar maak je geen zorgen, voor de lancering nemen wij de website samen nog helemaal door.

  • staat alles goed
  • zijn de kleuren juist
  • kloppen de afbeeldingen
  • werken alle linkjes

Kortom, hij gaat pas live zodra jij zelf hebt kunnen ervaren dat jouw website of webshop helemaal klaar is voor gebruik!

Onze Aanpak-Champagne:
3, 2, 1 en LIVE!
Tijd voor champagne! (En wie weet komen de borrelnootjes ook nog op tafel ;-). Want jouw website is alive and kicking!

Hoor je daarna dan nooit meer iets van ons? Natuurlijk niet! Want wij vinden dat een website of webshop moet blijven ontwikkelen en meegroeien met de trends en huidige technologie. Dat maakt juist het verschil tussen een prima website en een fantastische website.

Nieuwe technieken, updates en andere belangrijke aanpassingen verzorgen wij daarom dan ook graag voor jou. En mocht er onverhoopt toch iets niet goed gaan, dan willen wij het direct horen. Dan zorgen we dat het wordt opgelost, precies zoals we beloofd hebben.